Вознемирувачко видео: Додека играл Гангнам Стајл убил три лица

Додека играл „Гангнам Стајл“ на свадба во Јемен направил невиден инцидент кој завршил трагично. Од веселба на свадба, се завршило трагично откако еден од гостите додека играл на „Гангнам Стајл“ пукал со пиштол во воздух и погодил тројца од гостите. 
Целиот настан е снимен во ова кратко и вознемирувачко видео..

 
Од веселба на свадба, се завршило трагично откако еден од гостите додека играл на „Гангнам Стајл“ пукал со пиштол во воздух и погодил т

Пронајдете не на следниве мрежи: