ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Крв на сите страни!

Loading...

Крв на сите страни!Во Харков се судрија група проруски и проукраински демонстранти…
Во крвавата пресметка некој успеал да сними како со метална шипка на еден човек му ја кршат главата!
Станува збор за вознемирувачко видео!

 
Во Харков се судрија група проруски и проукраински демонстранти…
Во крвавата пресметка некој успеал да сними како со метална шипка на еде

loading...
Loading...