Вознемирувачко видео: Маж има секс со куче!

Loading...

Средновековен човек од Нови Сад има секс со куче!Снимката еден човек ја испратил на медиумите, згрозена од самиот чин.
Имено, човекот кој го снимил настанот е вработен во Јавното претпријатие „Водовод и канализација“.
Притоа, на видеото може да се види како мажот го силува кучето. 

 
 
15.04.2014 – Silovanje psa na Becarcu – Novi Sa… by Radio021Снимката еден човек ја испратил на медиумите, згрозена од самиот чин.
Имено, човекот кој го снимил настанот е вработен во Јавното претприја

loading...
Loading...