ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Полицаец брутално претепа танчерка

Loading...

Видеото што ја потресе јавноста е снимено во местото Провиденс на Роуд Ајланд во САД.Во моментов е отворен случај за да се докаже дали е употребена прекумерна сила при апсењето на егзотичната танчерка.
Случајот се води откако на 7 јули е објавено видеото од страна на лице кое било присутно за време на грозоморниот настан.
На видеото се гледа како полицаецот ја влече за коса надолу по скалите и брутално ја удира со боксови во лицето. Сепак, тој изјавува дека танчерката го гризнала и го удрила, и зачуден е зошто сите него го нарекуваат животно.
Во моментов е отворен случај за да се докаже дали е употребена прекумерна сила при апсењето на егзотичната танчерка.
Случајот се води откак

loading...