Вознемирувачко видео: Срцето ѝ е надвор од телото! Погледнете што се случува кога кашла!

Има само шест години, а родена е со срце и црева надвор од телото. Малата Вирсавинија Борун-Гончарова, на светот дошла со редок абдоминален синдром и се бори за здрав живот.Нејзиното срце може да се види, бидејќи е прекриено со тенок слој на кожа. Колку и да е состојбата сериозна, Вирсавинија, не дозволува болеста да ја обесхрабри и се труди да живее со полни гради! Сака да црта и да си игра, а посебна љубов има кон делфините.
Таа е со потекло од Русија, но со мајката Дарја, се преселила во Америка, со надеж дека ќе пронајде квалитетен лекарски тим, кој ќе ја излекува.
Нејзиното срце може да се види, бидејќи е прекриено со тенок слој на кожа. Колку и да е состојбата сериозна, Вирсавинија, не дозволува болеста да ј

Пронајдете не на следниве мрежи: