Вресна, падна на колена и стана ВИСТИНСКИ ХИТ на интернет!

Стејси Фејгерквист ја снимила својата пријателка додека сечела торта. Целиот настан бил посебен, бидејќи таа требала да го дознае полот на очекуваното бебе.Таа вреснала, паднала на колена и станала хит на интернет.
Како што можете и самите да забележите на крајот од видеото, внатрешноста на тортата е розева. Тоа значело дека семејството по дури шест момчиња, конечно ќе добие девојче како нов член.
Видеото стана хит за само неколку дена и бележи над шест милиони прегледи.Таа вреснала, паднала на колена и станала хит на интернет.
Како што можете и самите да забележите на крајот од видеото, внатрешноста на тор

Пронајдете не на следниве мрежи: