Втор ден од Европската недела на мобилност- „Исклучи го автомобилот, вклучи го умот“

Loading...

Денеска /17.09.2014 година/, на вториот ден од Европската недела на мобилност – масовната кампања за промоција на одржливите видови

loading...
Loading...