Windows 8.1 достапен на 17-ти октомври

Loading...

Доколку сте еден од оние корисници на кои WIndows 8 и неговите „промени“ им одат на „живци“, тогаш имаме одлична вест за вас.Доколку сте еден од оние корисници на кои WIndows 8 и неговите „промени“ им одат на „живци“, тогаш имаме одлична вест за вас. Windows 8.1 ќе биде достапен за симнување на 17-ти октомври.
Запамтете, ова е бесплатна надградба. Се што треба да направите за да ја добиете е да го имате инсталирано Windows 8 на вашиот компјутер и да се осигурате дека ги немате исклучено Windows Updates. Ова е важно, бидејќи 8.1 верзијата исклучиво ќе се симнува преку овој сервис на Microsoft, а не преку директни линкови од Интернет.
Исто така, мора да напоменеме дека Windows 8.1 не е само Service Pack, туку вклучува голем број на промени и подобрувања во изгледот, како и во перформансите.
Некои промени се директно наменети за оние со носталгија кон старите верзии:
Погледнете ги промените на GSM.mkДоколку сте еден од оние корисници на кои WIndows 8 и неговите „промени“ им одат на „живци“, тогаш имаме одлична вест за ва

loading...
Loading...