X – Factor: Македонскиот трансвестит Фифи воодушеви со пеењето,а шокираше со настапот!

Loading...

Наш претставник на X -Factor беше и Филип Јаневски алијас Фифи. Многумина не го видоа талентот кој го има, судејќи по неговиот изглед, но тој покажа дека сепак има талент.Македонскиот претставник на шоуто Икс Фактор, Филип Јаневски – Фифи  го имаше својот настап и успеа да се пласира во вториот круг на аудициите.

Македонскиот претставник на шоуто Икс Фактор, Филип Јаневски – Фифи  го имаше својот настап и успеа да се пласира во вториот круг на аудициите

loading...
Loading...