За 100 години луѓето ќе се возат со лични дронови!

Loading...

Луѓето за 100 години ќе живеат во супер високи згради, кои ќе бидат и до 25 спрата над земјата! Тврдат футуролозите.Футуролозите наведуваат дека луѓето до крајот на векот, ќе се преселат во самоодржливи подводни градови. Тие градови, кои сами ќе производуваат кислород, ќе имаат куќи, канцеларии и паркови.
Селењето на човечката популација под вода, ќе го намали притисокот на константниот раст на бројот на популацијата. За 100 години, луѓето ќе се возат во лични дронови. На поголемите дронови, тие ќе можат да ги носат и своите куќи кога одат на долг пат.
Вработените веќе нема да мораат да присуствуваат на деловните состаноци, тоа ќе го прават со галограми, односно виртуелни верзии! Ќе има колонизација на Месечината и на Марс. Наместо ТВ приемници, во куќите цели ѕидови ќе бидат направени од ЛЕД екрани.Футуролозите наведуваат дека луѓето до крајот на векот, ќе се преселат во самоодржливи подводни градови. Тие градови, кои сами ќе производуваат кис

loading...
Loading...