За 14 дена 10 килограми помалку со неверојатната лимон диета

Оваа диета е одлична за прочистување на организмот но и за слабеење. Секое утро пред доручек испијте одредена количина сок од лимон помешан со вода. Ден 1: Сок од 1 лимон помешан со 1 чаша вода. Ден 2: Сок од 2 лимона помешани со 2 чаши вода. Ден 3: Сок од 3 лимони помешан со 3 чаши вода. Ден 4: Сок од 4 лимони помешан со 4 чаши вода. Ден 5: Сок од 5 ломони помешан со 5 чаши вода. Ден 6: Сок од 6 лимони помешан со 6 чаши вода. Ден 7: Сок од 3 лимони помешан со 10 чаши вода. Додадете и една лажица мед и смесата пијте ја во текот на целиот ден. Ден 8: Сок од 6 лимони помешан со 6 чаши вода. Ден 9: Сок од 5 ломони помешан со 5 чаши вода. Ден 10: Сок од 4 лимони помешан со 4 чаши вода. Ден 11: Сок од 3 лимони помешан со 3 чаши вода. Ден 12: Сок од 2 лимона помешани со 2 чаши вода. Ден 13: Сок од 1 лимон помешан со 1 чаша вода. Ден 14: Сок од 3 лимони помешан со 10 чаши вода. Додадете и една лажица мед и смесата пијте ја во текот на целиот ден.Секое утро пред доручек испијте одредена количина сок од лимон помешан со вода. Ден 1: Сок од 1 лимон помешан со 1 чаша вода.

Пронајдете не на следниве мрежи: