За да имате успешна врска треба да поминете низ три ВАЖНИ фази!

Loading...

За да имате љубов и почитување во врската треба да поминете низ овие три фази: Дива страст
Дивата страст е едноставно почетна фаза на возбудување и романтка и откако тој прв период ќе почне да бледее, двојките се наоѓаат во втора фаза која доведува до чувство на разочарување.
Разочарување
Двојките се разочаруваат затоа што откриле дека почетното возбудување повеќе не е тоа и дека станува се подосадно. Во оваа фаза парнерите повеќе се запознаваат, ги препознаваат нивните разлики, а со тоа повеќе го продлабочуваат својот однос и влегуваат во третата фаза.
Повторно продлабочување на врската
Во третата фаза важно е да се потсетите на чувствата кои ве обземале кога сте се запознале и што е тоа што меѓусебно ве привлекло. Морате да најдете време еден за друг и да почнете се од почеток.Дива страст
Дивата страст е едноставно почетна фаза на возбудување и романтка и откако тој прв период ќе почне да бле

loading...
Loading...