За Емина Јаховиќ веќе знаеме дека е вистинска убавица, а еве како изгледа нејзината сестра!

Loading...

Како што во последно време се почесто е во Белград, било поради приватни или работни обврски, Емина Јаховиќ неодамна била забележана во еден популарен белградски ртесторан  во друштво на нејзината сестра Сабина.Девојките уживале во вечера и вино, а фотографија од вечерта пејачката објавила на социјалните мрежи.
„Близначки??“, е еден од коментарите на пријателите на Емина на оваа социјална мрежа.
Девојките уживале во вечера и вино, а фотографија од вечерта пејачката објавила на социјалните мрежи.
„Близначки??“, е еден од

loading...
Loading...