ЗА ИНАТ НА СИТЕ: Не е ниту автомобил, ниту мотор – Погледнете што вози Сандра Африка

Loading...

Пејачката уште еднаш докажа дека за неа не постојат граници.Пејачката уште еднаш докажа дека за неа не постојат граници.
За разлика од останатите јавни личности кои се фотографираат со своите автомобили, познатата пејачка Сандра Африка отиде чекор понатаму.
Не е ниту автомобил, ниту мотор – Погледнете што вози Сандра Африка

Имено Сандра објави снимка во која управува со својата јахта. Се гледа дека сака да плови по диви води 
Пејачката уште еднаш докажа дека за неа не постојат граници.
За разлика од останатите јавни личности кои се фотографираат со своите автомоб

loading...
Loading...