За него лудуваат многу девојки: Го препознавате ли?

Loading...

Пред две години започна да преработува песни а денес ни е многу добро познат од шоуто Х фактор!Негова менторка е Емина…можеби веќе знаете за кого станува збор.
Имено, уште од мал се занимава со музика. Пред неколку години започнал да преработува познати хитови а сега е дел од познатото шоу Х фактор.
Неговата менторка многу се залага за него и се надева дека тој ќе направи светска кариера!
Доколку не знаете за кого станува збор погледнете го видеото!

 
 
Негова менторка е Емина…можеби веќе знаете за кого станува збор.
Имено, уште од мал се занимава со музика. Пред неколку години започнал д

loading...
Loading...