За прв пат Босанец открива како го добил прекарот!

Драган Стојковиќ Босанец воопшто не е по потекло од Босна  бидејќи  татко му  е од Лесковец, а мајка му  од Шабац, па Саша Поповиќ го интересираше  какви  врски има Драган со Босна и  од каде му  е прекарот.„Музикалноста ја добив од мајка ми и татко ми, а тоа што сум роден во Сараево и  израснав во  Коњица и се занимавав со музика на еден интересен начин, тоа е  друга работа.
Го  добив прекарот Босанец во Белград бидејќи  не се срамам од детството и младоста“, рекол познатиот продуцент, композитор и хармоникаш.„Музикалноста ја добив од мајка ми и татко ми, а тоа што сум роден во Сараево и  израснав во  Коњица и се занимавав со музика на ед

Пронајдете не на следниве мрежи: