За влакно: Брзите рефлекси му го спасија животот!

Ова видео покажува дека добрите рефлекси и тоа како можат да им го спасат животот на луѓето за време на возењето.Видеото е снимено во Израел, а не е познато кога точно се случил овој инцидент.
Ако ништо друго, ги покажува брзите рефлекси на возачот кој во последен момент врти лево за да го избегне автомобилот кој налетува на него од другата страна од автопатот.
Наводно, возачот на кој му летнал автомобилот ја загубил контролата поради пукнатата гума.
Погледнете го видеото:Видеото е снимено во Израел, а не е познато кога точно се случил овој инцидент.
Ако ништо друго, ги покажува брзите рефлекси на возачот кој

Пронајдете не на следниве мрежи: