Забележале црно кесе во реката: Кога го отвориле ЗАНЕМЕЛЕ ОД ШОК

 Нема да им поверувате на своите очи. Што пронајдоа во кесето?Група мажи кои стоеле на брегот, забележале нешто чудно како плови во реката. Се одлучиле на акција и многу брзо го извадиле црното кесе од водата. Еден од нив го ставил кесето на под и почнал да го отвора.
Кога го отвориле, останале без зборови. Нема да им поверувате на своите очи. Што пронајдоа во кесето?
Погледнете во видеото:

Bébé trouvé dans un sac en plastique noir by virealityГрупа мажи кои стоеле на брегот, забележале нешто чудно како плови во реката. Се одлучиле на акција и многу брзо го извадиле црното кесе од водата.

Пронајдете не на следниве мрежи: