ЗАБОРАВИ НА БЛАНШ И ХИДРОГЕН: Осветли ја косата со помош на природни состојки

Сакаш да ја осветлиш косата за неколку тонови но страв ти е да одиш на фризер на класично фарбање? Постојат и природни решенија со кои можеш да го постигнеш тој ефект, а една од можностите е мешање на мед,маслиново масло и цимет.Природното осветлување нема да даде еднакво силни резултати како класичното фарбање, но ќе ти овозможи во следните неколку пати да го постигнеш саканиот ефект без оштетување на косата. Со тоа, косата ќе ви биде нахранета и сјајна.Природното осветлување нема да даде еднакво силни резултати како класичното фарбање, но ќе ти овозможи во следните неколку пати да го постигнеш сак

Пронајдете не на следниве мрежи: