Забрана за камиони на Стража и Маврово поради снег

Loading...

Поради интензивни врнежи од снег на планискиот премин Стража од 16.40 часот е воведена  забрана за тешки товарни возила.Како што претходно соопшти ЈП Македонијапат, од 16.10 часот поради интенезивен снег забрана за тешки товарни возила е воведена и на планинскиот премин Маврово. Како што претходно соопшти ЈП Македонијапат, од 16.10 часот поради интенезивен снег забрана за тешки товарни возила е воведена и на планински

loading...
Loading...