Забрана за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

Loading...

На патниот правец крак Маврово- Дебар се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила, информира Македонија пат.Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.Забраната, како што посочуваат, е воведена во 10:15 часот.

loading...
Loading...