Задолжителен моден додаток – нараквици во низа

Loading...

Во поново време неможете да излезете од дома ако немате по некој моден детал на себе. Накитот најмногу доаѓа до израз во комбинација со лесната летна гардероба, па стилистите предлагаат да си поиграте со различни парчиња. Нанижаните нараквици оваа година повторно се апсолутен хит.
За уште повпечатлив изглед, стилистите предлагаат да се носат нараквиците во низа, без оглед на тоа дали се метални, дрвени или пластични. Секако доаѓаат во предвид.

Доколку станува збор за деловен изглед, доволно е да изберете две до три нараквици, со еднобојна облека. Одлучете се за масивни модели во низа, а за навечер поголеми нараквици украсени со полудраги камења, кристали или циркони.
Во поново време неможете да излезете од дома ако немате по некој моден детал на себе. Накитот најмногу доаѓа до израз

loading...
Loading...