Заев е подготвен да влезе во опасни проекти кои буквално ја рушат Македонија само за да дојде на власт

Loading...

Заев е подготвен да влезе во опасни политички проекти кои буквално ја рушат Македонија, вели професорот по меѓународни односи на Факултетот за меѓународна политика и безбедност во Белград, Срѓан Перишиќ.-Секоја власт е на некој начин сласт и на таа карта се игра кога е во прашање Зоран Заев. Тој по цена на таа власт е подготвен да влезе во опасни политички проекти кои буквално ја рушат Македонија, вели Перишиќ во дебатна емисија на РТРС за случувањата во Македонија.-Секоја власт е на некој начин сласт и на таа карта се игра кога е во прашање Зоран Заев. Тој по цена на таа власт е подготвен да влезе во опасни п

loading...
Loading...