Заев исвиркан од почеток до крај: НОВО ВИДЕО од срамот на Мечкин Камен

Пред два дена претседателот на СДСМ, кој покажа невидено лицемерие појавувајќи се во Крушево на Мечкин Камен каде што животот го положиле знајни и незнајни херои, борејќи се против тиранијата и кодошлакот, беше исвиркан од насобраните граѓани кои му порачаа дека неговото место не е меѓу патриотитеВеднаш потоа, Роберт Поповски преку центарот за комуникации на СДСМ се обиде да манипулира со информациите и да ја спинува информацијата, објавувајќи дека наводно се работело за неколкумина кои го навредувале и исвиркувале Заев.
До нашата редакција утринава пристигна снимка на која се гледа дека Роберт Поповски инаку директор за комуникации во СДСМ, лаже и очајно се обидува да го сокрие срамот на Заев.
Како што може да се види на снимката, Заев е исвиркан од народот уште при самото пристигнување во Крушево, а луѓето кои биле присутни таму тврдат дека од самото пристигнување на Мечкин Камен, додека се движел кон споменикот бил исвиркуван од целиот народ присутен на големата прослава.
Веднаш потоа, Роберт Поповски преку центарот за комуникации на СДСМ се обиде да манипулира со информациите и да ја спинува информацијата, објавувај

Пронајдете не на следниве мрежи: