ЗАГАРАНТИРАНО ИЗБЕЛУВАЊЕ НА ЗАБИТЕ за помалку од 2 минути!

Loading...

Сигурно сте слушнале за благодетите на кокосовото масло, кое навистина можеме да го наречеме чудесно за нега на лицето, и воопшто за целокупното здравје. Но дали знаевте дека со него можете да ги избелите забите.Кокосовото масло ќе ви помогне во избелување на забите за помалку од 2 минути.
За да го направите вашето домашно средство за избелување на забите, ќе ви бидат потребни само овие 2 состојки:
– кокосово масло
– сода бикарбона
Земете во еднакви делови сода и масло (на пример по 5 лажички од секое) добро промешајте и ставете во помала стаклена тегла.
Се што е потребно е да ја замените вашата паста за заби кија ја користите со ова природно и ефикасно средство. Ефектот е воочлив веќе после првата употреба. Теглата може да ја чувате во шкафче во тоалетот или пак во фрижидер. Инаку, кокосовото масло е одлично за вашето орално здравје бидејќи одлично влијае на здравјето на забите и устата.
Совет плус: Доколку имате проблеми со испукани усни, може да втриете мала количина кокосово масло на своите усни, да ги хидрирате и да им го вратите саканиот сјај. Кокосовото масло ќе ви помогне во избелување на забите за помалку од 2 минути.
За да го направите вашето домашно средство за избелување на

loading...