Загинаа татко и син, бркајќи дрвокрадци

Loading...

Во сообраќајна несреќа која се случи на патот Дражмировац-Глоговац  загинаа Љубиша Ивановиќ и неговиот син Александар.Нивниот автомобил “Рено Лагуна” се превртел, излетал од  патот и удрил во бетонски  столб .
Тие  настрадале додека се обидувале да  фатат дрвокрадци.Нивниот автомобил “Рено Лагуна” се превртел, излетал од  патот и удрил во бетонски  столб .
Тие  настрадале доде

loading...
Loading...