Загинал ученик на само два часа пред да се врати дома од екскурзија

Loading...

Ученик на возраст од 15 години, загина само два часа пред да заврши екскурзијата. Причина за овој трагичен настан е неговиот пад од втори спрат на недовршен хотел во дупка за лифт, ооткако наставниците ги пуштиле учениците на прошетка. 
Б92 јави дека загинал ученик од Бела црква. Тој со соучениците од петокот бил на екскурзија во Врњачка бања. Наставниците денеска им дале два часа да се прошетаат пред да тргнат назад.Момчето со една група деца отишле до неизградениот хотел. Му заѕвонил мобилниот, застанал да зборува а другите продолжиле.Кога виделе дека го нема ги известиле наставниците а тие полицијата.Tелото на момчето било најдено кај хотелот.Сите околности зa трагедијата ќе бидат познати по истрагата – изјавија од полицијата. Ученик на возраст од 15 години, загина само два часа пред да заврши екскурзијата. Причина за овој трагичен настан е не

loading...
Loading...