Загинувањето на принцезата Дијана, нејасно до ден денешен

Loading...

Од таа 1997 година кога таа и нејзиното момче Доди Ал Фајед загинаа до денеска не е јасно како навистина тоа се случи и што ја предизвика оваа голема трагедија. Еве за вас едно видео кое ќе ве потсети на тоа како се се одвивало таа кобна вечер. До ден денешен, а најверојатно и засекогаш ќе остане неразрешена мистеријата како Дајана загина. Еве за вас едно видео кое ќе ве потсети на тоа како се се одвивало таа кобна вечер. До ден денешен, а најверојатно и з

loading...
Loading...