Загреа нож на 1000 степени па почна да сече запалки – Ова МОРА да го видите!

Загреа нож на 1000 степени па почна да сече запалкиКој би рекол дека нешто сосема едноставно може да биде толку хипнотизирачки… Токму тоа е случај со новиот видео клип на Јутјуб објавен од MrGear.
Неговото претходно видео го имаат погледнато речиси 40 милиони пати, а сега на ред дојде сечењето запалки со загреан нож.
Погледнете како изгледа тоа…Кој би рекол дека нешто сосема едноставно може да биде толку хипнотизирачки… Токму тоа е случај со новиот видео клип на Јутјуб објавен од MrGear.

Пронајдете не на следниве мрежи: