ЗАКАНА: Сакам главата на Камерон да ја набијам на колец!

Loading...

Уште една млада британка отиде да се бори на страната на екстремистичката организација „Исламска држава“, но таа со заканите отишла подалеку од своите претходнички и изјавила дека сака да ја види смртта на британскиот премиер.Млада Британка (18), која со своите изјави ја шокираше британската јавност, е уште една од низата жени кои отидоа да се борат на страната на исламистите. Оваа девојка отишла чекор понатаму во својата фанатичност и се закани дека сака да ја види главата на Дејвид Камерон набиена на колец.
Имено, таа го обвинува британскиот премиер дека раководи и ја поттикнува војната против муслиманите и сака да му се одмазди. Таа истакна дека воопшто не се плаши да го загуби британското државјанство и додава дека воопшто не и гајле доколку дојде до тоа.
„Ќе даде Бог да дојде денот кога главата на Дејвид Камерон ќе биде на колец, доколку се продолжи неговата војна против заштитниците на Алах“, напишала на Твитер.

In sha Allah a day will come when David Camerons head will be on a spike as he continues to wage war on the awilya of Allah
— Al jazraweeya (@UmmKhattab__) September 7, 2014
Млада Британка (18), која со своите изјави ја шокираше британската јавност, е уште една од низата жени кои отидоа да се борат на страната на ислами

loading...
Loading...