Залепил со лепак неколку дрвени боици и направил малечка дупка… ОВА Е ГЕНИЈАЛНО!

Не е потребно да се поседуваат посебни вештини за да се препознаат креативни нешта, но кога ќе се налета на луѓе кои од обични работи прават нешто практично – тоа не може да помине незабележано!Питер Браун е мајстор кој е добро опремен со квалитетни алати, но воедно има и канал на Јутјуб наречен „Shop Time“, каде што на светот му ги прикажува сите свои неверојатни производи кои се изработени од дрво и метал.
Во видеото ќе го видите неговиот најнов проект, кој сигурно ќе ве остави без текст.
Да не должиме многу, погледнете го видеото и уверете се сами:Питер Браун е мајстор кој е добро опремен со квалитетни алати, но воедно има и канал на Јутјуб наречен „Shop Time“, каде што на светот

Пронајдете не на следниве мрежи: