Заљубена: Крава препливала два километри поради бик!

Loading...

Една сицилијанска крава, по име Плацида, скокнала во море и пливајќи се упатила кон копното.
Крајбрежната единица успеала да ја види дури и на 1,6 километри и успеала да ја спаси. А таа во ниеден момент не се предавала. Операцијата за спасување била подржана и од локалната полиција.
Никој не знае зошто храбрата крава се одлучила за скок во море, а локалните жители мислат дека тоа го направила затоа што била заљубена, па тргнала во потрага по „својот љубен“. Па според нив, тоа е доказ дека љубовта не познава граници.
 Една сицилијанска крава, по име Плацида, скокнала во море и пливајќи се упатила кон копното.

loading...
Loading...