ЖАЛОСНО: Три годишно дете, седело до трупот на мајка си неколку денови

Велика Британија е во шок, откако полицијата го најде малиот Мансон Мартин, како седи покрај телото на неговата мртва мајка.Тригодишното дете останало со трупот на неговата мајка, Лидија Мекдоналд, неколку денови, а причината за смртта најверојатно е напад на астма.
Соседите и семејството се загрижиле за Лидија и малиот Мансон Мартин, бидејќи неколку денови не ги виделе, а не ни се јавувале на телефон.
Кога полицијата пристигнала во станот го нашле мртвото тело, па и детето, кое е пренесено во болница и најверојатно е во добра состојба.
Таткото на детето е починат оддамна од предозирање со хероин.Тригодишното дете останало со трупот на неговата мајка, Лидија Мекдоналд, неколку денови, а причината за смртта најверојатно е напад на астма.

Пронајдете не на следниве мрежи: