Запалена куќата на Кендо, се заоструваат судирите и пресметките со неистомислениците во пресрет на изборите

Loading...

Во пресрет на локалните избори закажани за 15 овој месец се заоструваат судирите и пресметките со неистомислениците. После серијата на СЕРИОЗНИ инциденти денеска изби пожар и во семејната куќа на кандидатот за градоначалник на Ѓопче Петров на ВМРО-ДПМНЕ, господин МисајловскиЛокалните избори полека, но сигурно прераснуваат во БОЈНО ПОЛЕ. За жал нема расчистување на нерегуларностите и секојдневно се нижат нови и се посериозни инциденти. 
Се чини дека ако нема брза и темелна реакција на меѓународната заедница како и на надлежните институции ќе биде доведена во прашање целосната кредибилност и регуларност на истите. 
Социјалните мрежи денеска се „запалија“ по сериозниот инцидент во Ѓорче Петров со избивањето на пожарот во семејната куќа на кандидатот за градоначалник на таа општина Мисајловски. 
Се надеваме дека ова лудило ќе престане во интерес на демократијата и дека нема да добиеме „генетска мутација“ која по 15ти дополнително ќе ја одведе државата во хаос. Локалните избори полека, но сигурно прераснуваат во БОЈНО ПОЛЕ. За жал нема расчистување на нерегуларностите и секојдн

loading...