Запленети над 300 килограми марихуана на ГП Богородица

Loading...

На граничниот премин Богородица македонската Царина заплени над 300 килограми марихуана.Според информации на МИА, најверојатно дрогата е запленета вчера во камион со грчки таблички, управуван од грчки државјанин.
Царинската управа за утре најави прес-конференција, на која ќе бидат објавени повеќе детали за случајотСпоред информации на МИА, најверојатно дрогата е запленета вчера во камион со грчки таблички, управуван од грчки државјанин.
Царинската упр

loading...
Loading...