Започна продажбата на луксузните iPhone 6 куќишта

Loading...

Луксузниот производител на мобилни телефони Goldgenie започна со продажба на првите iPhone 6 куќишта, кои се изработени од злато и платина. Секако, нивната цена е драстично повисока од очекуваната на оригиналниот iPhone 6…Куќиштата доаѓаат во ексклузивно изработено дрвено паковање, заедно со слушалки и соодветен полнач. На самиот скапоцен метал може да бидат изгравирани и одредени арапски земји (севкупно седум), а со нив добивате и доживотна гаранција на материјалите и бесплатни дополнителни персонализации на уредот.
За повеќе информации прочитајте на gsm.mk. Куќиштата доаѓаат во ексклузивно изработено дрвено паковање, заедно со слушалки и соодветен полнач. На самиот скапоцен метал може да бидат из

loading...
Loading...