ЗАР ИМА ОБРАЗ ПОСЛЕ СЕ: Еве што бара убиецот на Тијана сега!

Тој сака да биде слободен. Врховниот суд во Суботица денес ја одби жалбата поради одредување на мерката притвор на адвокатот на убиецот. Судот ја одби жалбата на убиецот на Тијана. 
На Џуриќ му  е одреден притвор поради опасност од бегство, како и поради висината на казната за тешкото убиство за кое се терети. 
Но и поради вознемирување на јавноста. 

 
На обвинетиот му се заканува казна затвор од 40 години.  Тој е уапсен ноќта помеѓу 6-ти и 7-ми август. Имено, тој недоамна призна дека Тијана не само што ја убил туку и ја силувал. 
Целиот Балкан е згрозен од неговото ужасно дело. 
На следниот ЛИНК погледнете што го снајде неговото семејство.Судот ја одби жалбата на убиецот на Тијана. 
На Џуриќ му  е одреден притвор поради опасност од бегство, како и поради висината на

Пронајдете не на следниве мрежи: