ЗАРАБОТИЛА МИЛИОНИ! Елитна проститутка сака ќерките да ја наследат!

Loading...

Таа се снашла и успеала себе и своето семејство да го обезбеди финансиски. И покрај тврдењата на пошироката јавност, таа не признава дека е проститутка.Имено, надарената Нина Петерсон, мајка на четири деца, си обезбедила себе вистинско богатство, најмногу со помош на нејзините заносни облини. Таа сега има 37 години, а веќе од половина живот заработувала од задоволување на постари и богати мажи.
За да биде што поуспешна, направила многу естетски операции. Толку била екстремна во тоа, што градите ги зголемувала три пати.
Нејзините деца се среќни поради работата со која таа се занимава, бидејќи можат да живеат раскошно. Таа дури изјавила дека би сакала и нејзините ќерки да се занимаваат со истата професија, бидејќи ќе бидат обезбедени финансиски.Имено, надарената Нина Петерсон, мајка на четири деца, си обезбедила себе вистинско богатство, најмногу со помош на нејзините заносни облини. Таа с

loading...