Застана за да и` помогне на жена крај патот: Веќе беше предоцна откако сфати ШТО се случува!

Loading...

Отворениот пат е секогаш потенцијална опасност, без оглед колку сте вешт и искусен возач.Било да се работи за губење на контрола или временските услови, секогаш постои нешто што може вас и вашиот автомобил да ве доведе во незгодна ситуација.
Она што му се случило на еден возач во Австралија е нешто што никогаш не сме го виделе. Во почетокот на снимката тој вози по тесен пат по убав, сончев ден и слуша радио. Потоа застанува да и` помогне на една жена чиј автомобил застанал крај патот… Тогаш се случи нешто незамисливо!
За среќа, никој не е повреден во овој инцидент.

Source: Extremely Close Call With A Semi On A Narrow Road by ViralHog on RumbleБило да се работи за губење на контрола или временските услови, секогаш постои нешто што може вас и вашиот автомобил да ве доведе во незгодна ситуа

loading...