ЗАСТРАШУВАЧКИ: Разорни удари од астероиди од 2017! Опстанокот на животот на Земјата доведен во прашање!

Loading...

НАСА соопшти нови вознемирувачки податоци кои покажуваат дури 400 удари во периодот од 2017 до 2113 година, на основа на набљудување  на вселената во изминатите 60 дена.До сега непознат астероиден појас е лоциран длабоко во вселената и сега брза кон нашиот сончев систем.
Тоа би значело дека астероидот би можел да удри во Земјата некаде околу 2020 година и така да го избрише животот на планетата онаков каков што го познаваме, и да ја промени климата за нередните милениуми.
Ова застрашувачко предвидување дошло кога НАСА соопштила нови  вознемирувачки податоци  кои покажуваат дека дури 400 удари во периодот од 2017 до 2113 година, на основа на набљудување  на вселената во изминатите 60 дена.
Повеќето астероиди ќе имаат пречник од околу 100 метри.
Она што посебно загрижува е појавата на колосалното чудовиште, како што го нарекле еден од астероидите, кој и се заканува на Земјата во наредните 6 години.
 До сега непознат астероиден појас е лоциран длабоко во вселената и сега брза кон нашиот сончев систем.
Тоа би значело дека астероидот би мо

loading...
Loading...