Зеде изгребано ЦД и банана. Подоцна се случи нешто НЕВЕРОЈАТНО!

Погледнете добро каде се наоѓаат оштетувањата на ЦД-то и со кружни движења втријте ја бананата на проблематичното место.Звучи неверојатно, но овој трик навистина успева! Сѐ што треба да направите е да ги избришете гребнатините од вашето ЦД или ДВД со обична банана.
Добро погледнете каде се наоѓаат оштетувањата на ЦД-то и со кружни движења втријте ја бананата.
Потоа, со надворешната страна од кората отстранете ги евентуалните остатоци.
Пребришете го ЦД-то со мека крпа и изгланцајте со средство за чистење прозорци.Звучи неверојатно, но овој трик навистина успева! Сѐ што треба да направите е да ги избришете гребнатините од вашето ЦД или ДВД со обична банана.

Пронајдете не на следниве мрежи: