ЗЕМА ЛАЖИЧКА И ПОРТОКАЛ и со 1 потег ги воодушеви сите: Оваа ФИНТА ќе ја користите секогаш!

Loading...

Зема лажичка и портокал, и со еден потег ги воодушеви сите…Многумина од нас мразат да чистат овошје, но со овој трик, работата и тоа како ќе ви се олесни.
Има многу мали куќни трикови кои можат да ви го олеснат секојдневието – како овој на снимката. Во прашање е чистење портокал со помош на обична лажичка.
Портокалите се неизоставни особено во зима, кога ни се неопходни витамини поради јакнење на имунитетот, но многу од нас се мрзливи кога се работи за чистењето. Исто е и со кивите или други овошја со кора. Но благодарение на оваа финта, вашите прсти нема да лепат, а овошјето ќе остане цело. Многумина од нас мразат да чистат овошје, но со овој трик, работата и тоа како ќе ви се олесни.
Има многу мали куќни трикови кои можат да в

loading...