ЗЕМА РОДЕНДЕНСКА СВЕЌА и почна да црта кругчиња на јајцата…Еве што излезе на крајот!

Ако сте креативно расположени овој Велигден, обидете се да го примените овој метод на бојадисување и ќе добиете многу интересни јајца со прекини.
Јајцата со прекини можете многу лесно да ги направите. Ќе земете една роденденска свеќичка и ќе нацртате кругчиња или линии на јајцето пред да го потопите во боја.
Погледнете го видеото…

Ако сте креативно расположени овој Велигден, обидете се да го примените овој метод на бојадисување и ќе добиете многу интересни јајца со прекини.Ако сте креативно расположени овој Велигден, обидете се да го примените овој метод на бојадисување и ќе добиете многу интересни јајца со прекини.

Пронајдете не на следниве мрежи: