Земал кокос и ГО ПРЕСЕКОЛ НА ПОЛОВИНА: Тоа што го направи е фантастично!

Кокосот е тропско овошје со специјален вкус. Кокосот е тропско овошје со специјален вкус. Тој е повеќенаменски и служи како храна и како пијалак, а се користи во хемиската индустрија за фини креми, сапуни, како и за производство на експлозиви.
Кокосовиот тврд оклоп може да се користи и за разни останати работи како што се чинии за украс, накит и слично, но еден корисник на страницата  Imgur дошол до навистина интересна и едноставна идеја.
Се што ви е потребно е еден кокос, тестери и еден пар штрафови и завртки.
Погледнете што направи:

Кокосот е тропско овошје со специјален вкус. Тој е повеќенаменски и служи како храна и како пијалак, а се користи во хемиската индустрија за фини к

Пронајдете не на следниве мрежи: