Жена на интернет објавила ценовник со сексуалните услуги што ги дава

Loading...

Против 41- годишна жена од Сплит е поднесена пријава за проституција. Таа на интернер ставила оглас со ценовник за сексуални услуги.Таа огласот го објавила на англиски јазик и притоа објавила и фотографија од себе си.Во ценовникот навела дека цената за еден час е 200 евра а за целодневна „работа“ е 900 евра.Против 41- годишна жена од Сплит е поднесена пријава за проституција. Таа на интернер ставила оглас со ценовник за сек

loading...