Жена починала во болница: Она што се случува ЌЕ ВИ ЈА ЗАМРЗНЕ КРВТА ВО ВЕНИТЕ!

Ова видео од камера за надзор во една кинеска болница, во моментов кружи по интернетот и покажува жена која во истиот момент го изгубила животот.Но, она што се случува на 0:14 ја замрзнува крвта во вените!
На видеото можете да видите како душата го напушта телото на жената. Многумина тврдат дека снимката е лажна, а други се доста убедени дека е навистина така.
Што мислите вие?
Žena umrla u bolnici by virealityНо, она што се случува на 0:14 ја замрзнува крвта во вените!
На видеото можете да видите како душата го напушта телото на жената. Многумина

Пронајдете не на следниве мрежи: