Жена со три гради

Loading...

Кетлин Леб сите ги изнеднади кога на фестивалот за костими Комик Кон 2012, се појави со бизарно деколте или може да го наречеме “триколте“ бидекќи имаше три гради наместо две. Меѓутоа мора да ја разочараме машката популација и да признаеме дека не се работи за вистински гради туку тоа еден вид протеза. Сепак градите  изгледаат многу реално и вистинито. Кетлин е модел и актерка која ќе можеме да ја видиме во филмот “Total Recall“ каде ќе глумат Колин Фарел, Кејт Бекинсејл и Џесика Бил. За прв пат жена со три гради видовме во познатиот филм на Шварценегер каде ја слушнавме репликата “Душо заради тебе сакам да имам три раце“.Кетлин Леб сите ги изнеднади кога на фестивалот за костими Комик Кон 2012, се појави со бизарно деколте или може да го наречеме “триколте&ldq

loading...
Loading...