Жени! Дали сакате велосипед кој пере алишта?

Loading...

Можете истовремено да перете алишта и да возите точак. Не верувате? Прочитајте!Студенти од Кина измислиле неверојатна машина. Велосипед кој може да пере алишта.
Машината работи така пто, додека го возите статичниот велосипед, со вртење на педалите го движите бубањот во кој се наоѓа облека. Самиот бубањ се наоѓа на предниот дел од велосипедот.
Секако останува да се види дали овој занимлив изум на кинеските студенти, ќе успее да се најде на светскиот пазар.
Во секој случај, драги дами, ако овој изум се најде на светскиот пазар, покрај чиста облека, ќе имате и фантастична фигура.Студенти од Кина измислиле неверојатна машина. Велосипед кој може да пере алишта.
Машината работи така пто, додека го возите статичниот вел

loading...
Loading...