Жени, веднаш престанете да го правите ова и ќе се спасите од опасна болест!

Loading...

Голем дел од жените се оптоварени со физичкиот изглед. Склони се кон поставување на чести прашања како што се: „Дали имам мали гради?“, „Дали сум дебела?“ и слично.Многу девојки и жени сакаат да ги прикријат физичките недостатоци на фотографиите со помош на разни фотошопирања.
Сето тоа доведува до губење на самодовербата.
Самодовербата е битна за двата пола, посебно за жените затоа што е утврдено дека жените со ниска самодоверба се склони кон разни болести, на пример инфекции.
Најбитно од сѐ е да бидете задоволни од себе и својот изглед.
Психичката состојба секако е поврзана со физичката.Многу девојки и жени сакаат да ги прикријат физичките недостатоци на фотографиите со помош на разни фотошопирања.
Сето тоа доведува до губе

loading...