Жените отсекогаш вежбале, но оние во 70-тите тоа го правеа НАЈСЕКСИ!

 Погледнете го ова поучно видео кое ни открива како и со кои вежби дамите ја одржувале својата витка линија во последните 100 години. Овие 100 минути фитнес се вистински празник за машките очи. А исто така и девојките можат многу да научат за тоа како формата и кондицијата ја одржувале нивните мајки и баби, па нешто од тоа да применат и денес.
Многу одамна римскиот поет Јувенал рекол: “Во здраво тело здрав дух”. Слушајќи го него, луѓето отсекогаш се труделе да бидат фит.
Погледнете го ова поучно видео кое ни открива како и со кои вежби дамите ја одржувале својата витка линија во последните 100 години. 

Овие 100 минути фитнес се вистински празник за машките очи. А исто така и девојките можат многу да научат за тоа како формата и кондицијата ја одрж

Пронајдете не на следниве мрежи: